Op vrijdagmiddag 2 juni genoot een select gezelschap  van een uitstapje met 9 eigen auto’s naar Kip en Ei in Haps. Een bijzonder actieve vrijwilliger ontfermde zich over de nodige rollators waarvoor hij naar eigen zeggen een bestemming zocht. 

Na een kopje koffie met heerlijke appeltaart werd ons het een en ander verteld over de kippen, het broedsel, de haan die de baas is in het kippenhok etc…. Wij kletsten heel wat af en wisselden onze ervaringen over kippen, hanen en eieren uit onder het genot van wel vier verschillende advocaatjes….

Iedereen wandelde door de mooie omgeving met vanzelfsprekend de scharrelende, pikkende kippen in een goedverzorgde achtertuin. 

Dank aan de organisatie en vrijwilligers die ervoor gezorgd hebben dat ieder voldaan, met eieren, een advocaatje of een ander aandenken weer veilig thuisgebracht is door de chauffeurs.

Seniorendag in Nuland

Velen genoten in een prachtig aangeklede tent van een stemmige viering welke werd voorgegaan door diaken Hans van Bemmel en muzikaal opgeluisterd door Passe Partout uit Geffen, een kopje koffie of thee met petit fourtje, een interessante kwis, een heerlijke lunch en muzikale klanken van Pierre, een zanger uit Handel. 

Wij danken alle vrijwilligers van KBO Nuland, Vinkel en BSG Geffen en het team van St. Jozefoord voor de prachtige, goed verzorgde zondag!